About THE AUTHOR

Moje ime je Velina Stojković i profesor sam engleskog jezika u Srednjoj školi, Veliko Gradište.

Rodjena sam 21.08.1974. u Požarevcu. Nakon završene I gimnazije u Kragujevcu i Filološkog fakulteta u Beogradu,odsek engleski jezik i književnost,  vraćam se u Veliko Gradište gde sam radila najpre u OŠ “Ivo Lola Ribar”,  a sada u gimnaziji u istom gradu.

Volim izazove, promene i inovacije pa otuda i moje interesovanje za ovaj virtuelni svet, u kome moji učenici provode dosta svog vremena.

Radeći sa decom uvidela sam da im veliku motivaciju predstavlja saznanje da njihova postignuća   iz određenog predmeta mogu da izadju van učionice- da drugi mogu da pročitaju njihove radove, čuju njihovo izvođenje, i slično.

Tako je nastala ideja o  ovom blogu kao velikim zidnim novinama, kao virtuelnim školskim novinama, kao  modernom razglasu koji mogu da koriste moji učenici i ja, ali svi drugi koji dele našu ljubav prema engleskom jeziku i koji žele da to podele sa nama.

Advertisements

3 thoughts on “About THE AUTHOR

  1. Velina , prelepo . Veoma mi se dopadaju kako ideja i koncepcija na koji si osmislila ovo virtuelno druzenje u klubu , tako i nacin na koji si vizuelno i oblikovala svoju zamisao . Bravo !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s